Hvem er vi?

MaskTask er en danskejet grafisk outsourcing virksomhed med base i Malaysia. Hovedvægten af vores aktiviteter er fritlægning og maskefremstilling af billeder, samt anden billedbehandling.

Vores styrke ligger i vores lokale veluddannede grafiske designere som har en degree indenfor multimedia, samt Skandinavisk kvalitet og service i kraft af vores ledelse og kvalitetskontrol.

At vi har valgt Malaysia er ikke en tilfældighed, da Malaysia har et meget højere service niveau end de fleste andre asiatiske lande. Befolkningen er veluddannede og multisproglige og taler 2-3 sprog inklusiv engelsk. Høj IT infrastruktur samt et økonomisk og politisk stabilt land. Et demokratisk retssamfund med ordnede civiliserede medarbejderforhold hvor børnearbejde o. lign slet ikke eksistere.

For at give jeres virksomhed en konkurrencefordel, og få besparelser op til en 2/3 del eller mere på de ressourcekrævende og rutineprægede grafiske opgaver, er det derfor oplagt at outsource til MaskTask i Malaysia.

Vores internationale kundekreds består hovedsageligt af reklamebureauer, trykkerier, fotografer og andre prepress virksomheder, som har behov for at outsource disse opgaver til deres videre produktion af kataloger, magasiner, dagblade og websites eller ad banners.

Når outsourcing giver mening